Portfolio Web Design

Welkom op het Web Design gedeelte van onze Portfolio. Hier kan je een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van Web Design bij Blissy Design.

Voorbeelden van ons eigen BlissyCMS systeem kan je vinden op BlissyCMSDesign.

“Responsive Web Design

Responsive Web Design is een technologie die ervoor zorg draagt dat jouw website zich automatisch aanpast aan de gebruikte desktop, laptop, tablet of smartphone browser. We ontwerpen een website voor je die optimaal werkt op alle computers (desktop, laptop), tablets en smartphones van jouw potentiële klanten. Blissy Design ontwikkelt websites die de uitstraling van jouw bedrijf of instelling weergeeft op het internet zoals jij dat wilt. Jouw website is het digitale visitekaartje naar de buitenwereld. Voorbeelden van ons eigen BlissyCMS systeem kan je vinden op BlissyCMSDesign.

 

“Non Responsive Web Design

Blissy Design maakt voor jouw een op maat gemaakte website. Samen kiezen we de juiste kleuren voor een kleurenpalet dat de uitstraling van je website versterkt en het juiste gevoel oproept bij je doelgroep. Zodat de mensen jouw website, het product en je bedrijf onthouden. Blissy Design ontwikkelt websites die de uitstraling van jouw bedrijf of instelling weergeeft op het internet zoals jij dat wilt. Jouw website is het digitale visitekaartje naar de buitenwereld.

 

Home | Portfolio | Portfolio Web Design